1/8- Grattis my looove!

Idag gör det ont i hela mig att jag inte är på hemmaplan. Det går så emot hela mitt väsen att missa födelsedagar och idag missar jag ingen mindre än födelsedagen tillhörande människan som lyckas skapa fjärilsbo i magen på mig jämt. Fy bubblan. Förlåt än en gång för det Rick :(
Men framförallt, GRATTIS och ha en förjäkla bra dag!! Till dig och alla vänner som ska fira dig ikväll: Partaja järnet för mig också och ta hand om ma babe! Jag är med er i mina tankar minsann, lyssnar på partymusik hela dagen och dricker vin för att få vara med så gott det går, haha!

För att stilla min ångest över att inte få närvara idag så förberedde jag dock en liten grej där hemma innan jag åkte… Mitt överraskningssinne kunde nämligen inte låta bli att träda fram ens denna gång när jag befinner mig på en annan kontinent. Två veckor innan avfärd finurlade jag ihop en skattjakt i lägenheten jag och Rick bor i. Tillräckligt gömd för att mannen inte skulle kunna hitta skiten på 6 veckor. Tillräckligt synlig för att risken att han inte skulle hitta den skulle vara för stor. Så genom brev, innehållande gåtor med vägledning till nästa och nästa brev, har han fått ta sig igenom den nu och fått en liten present i alla fall! Fantastiskt kul att det funkade, haha!

”För när du ligger vid min sida ger du mening till min existens,
Och varje gång du kysser mig tänker jag att du smakar så som kärlek känns”

En reaktion på “1/8- Grattis my looove!

  1. Faster Maja

    Vilken härlig kärleksförklaring! Rick måste vara mycket stolt över att ha en sån fantastisk tjej som du Ronja. Grattis Rick från mig med ;).

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *